Wock FEEL FLEX klumpa

A FEEL FLEX cipőket úgy tervezték, hogy biztosítsák a maximális kényelmet és mozgékonyságot, mindezt teljes biztonsággal. Ezek a munkacipők antisztatikusak, mosógépben moshatóak, így nagyon praktikussá és könnyűvé válik a karbantartás. Ideális cipő igényes környezetben dolgozó szakembereknek, akik hosszú órákat töltenek állva, és akiknek könnyű lábbelire van szükségük a fáradtság érzésének csökkentésére.

Ajánljuk ezt a munkacipőt az idősgondozásban, az egészségügyben, a kozmetika-szépségiparban dolgozóknak, a vendéglátás számára, illetve mindenkinek, aki aktív életet él.

22 790,00 Ft

Részletek

A FEEL FLEX cipőket úgy tervezték, hogy biztosítsák a maximális kényelmet és mozgékonyságot, mindezt teljes biztonsággal. Ezek a munkacipők antisztatikusak, mosógépben moshatóak, így nagyon praktikussá és könnyűvé válik a karbantartás. Ideális cipő igényes környezetben dolgozó szakembereknek, akik hosszú órákat töltenek állva, és akiknek könnyű lábbelire van szükségük a fáradtság érzésének csökkentésére. Ajánljuk ezt a munkacipőt az idősgondozásban, az egészségügyben, a kozmetika-szépségiparban dolgozóknak, a vendéglátás számára, illetve mindenkinek, aki aktív életet él.

Mérettáblázatok