Az online megvásárolt termékek visszaküldése

Ha vissza szeretne küldeni egy online vásárolt terméket, termékcsere vagy pénzvisszatérítés érdekében, kérjük írásban jelezze szándékát e-mailen vagy a Kontakt oldalon (https://med-fit.hu/contact/).
Termékcsere esetén, az online kérés elküldése után cégünk egyik képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy meghatározza a termék visszaküldésének részleteit.
Pénzvisszatérítés esetén a fogyasztónak joga van a megvásárolt terméket, büntetés nélkül a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszajuttatni, a visszaküldés közvetlen költségeinek vállalásával. A határidőt meghaladó visszaküldési kérelmeket megalapozatlannak/ érvénytelennek tekintjük.


* Megjegyzés: Meg kell adnia a saját IBAN-számláját (nem fizethetünk más személyhez tartozó számlára, ezért a számlán szereplő személy számláját adja meg!).

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az összes visszaküldött terméket a termék eredeti csomagolásában kell visszaküldeni.
A csomagokat háztartási zsákokba vagy műanyag tasakokba kell csomagolni, hogy a terméket és a csomagolást megvédjék, és a szállítás folyamán ne sérüljön.
Ha a visszatérítést igénylő termékek vagy azok csomagolása sérült vagy hiányos, kopás- vagy használati nyom/ mosás nyomai, karcolások, foltok vannak, ha a termékek nem azonos állapotban vannak, mint ahogyan küldtük, hiányoznak a kiegészítők, hiányzik a vásárlást kísérő dokumentum, fenntartjuk a jogot, hogy elfogadjuk-e a visszatérítést, vagy hogy megtartunk egy összeget a termék értékéből, ezt az összeget pedig a károk felmérése után közlünk az ügyféllel.
A csomag megérkezése után ellenőrizve lesz, és ha teljesítették a feltételeket, akkor az új terméket elküldjük vagy pénzvisszatérítés esetén kiállítjuk a sztornó számlát, amelyet e-mailben fog megkapni (Figyelem: gmail és yahoo fiókok esetén az e-mailek gyakran a SPAM mappába kerülnek - kérjük ellenőrizze ezt a mappát is). Az összeg visszafizetése a termék visszaérkézésétől számított 14 napon belül visszatérítjük a megrendelést visszaküldő ügyfél bankszámlájára.
A visszaküldés elutasítása esetén a csomagot visszaküldjük az ügyfélnek.

KIVÉTELEK:

A következő termékkategóriák nem küldhetők vissza:

a) az ügyfél előírásai szerint készített termékek;

b) egyedi személyre szabott termékek.