S-Line IV női orvosi köpeny

Az S-Line IV női orvosi köpeny kényelmes és elegáns, tökéletes a mindennapi orvosi tevékenységekhez. A felhasznált anyag tartós és finom tapintású, ami egy különleges testtartást ad és idővel megőrzi tulajdonságait. A köpeny rövid ujjú, három elülső zsebbel, cipzárral és elegáns féloldalas gallérral rendelkezik. A köpeny fehér és különböző színű díszítéssel lehet igényelni.

Anyag: tercot (vászon munkaruha) 200g/m2

Összetétel: 35% pamut / 65% poliészter

7 945,00 Ft

Részletek

Az S-Line IV női orvosi köpeny kényelmes és elegáns, tökéletes a mindennapi orvosi tevékenységekhez. A felhasznált anyag tartós és finom tapintású, ami egy különleges testtartást ad és idővel megőrzi tulajdonságait. A köpeny rövid ujjú, három elülső zsebbel, cipzárral és elegáns féloldalas gallérral rendelkezik. A köpeny fehér és különböző színű díszítéssel lehet igényelni. Anyag: tercot (vászon munkaruha) 200g/m2. Összetétel: 35% pamut / 65% poliészter

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok