R-Line női orvosi nadrág

Az R-line nadrágja egyenes és egyben nőies. Szabása kihangsúlyozza a testalkatot. Tökéletes az olyan alkalmakra mikor szeretné kényelmesen érezni magát és elegánsnak is. A nadrág felső részén két zseb, egy harmadik zseb pedig a bal combon, kissé oldalirányban található.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Anyag: csiszolt puplin, összetétel: 60% poliészter/ 40% pamut, 130g/m2

Fehér anyag mosási hőmérséklete: 60 °C

Színes anyag mosási hőmérséklete: 40 °C

7 945,00 Ft

Részletek

Az R-line nadrágja egyenes és egyben nőies. Szabása kihangsúlyozza a testalkatot. Tökéletes az olyan alkalmakra mikor szeretné kényelmesen érezni magát és elegánsnak is. A nadrág felső részén két zseb, egy harmadik zseb pedig a bal combon, kissé oldalirányban található. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Anyag: csiszolt puplin Összetétel: 60% poliészter/ 40% pamut, 130g/m2. Fehér anyag mosási hőmérséklete: 60 °C. Színes anyag mosási hőmérséklete: 40 °C

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok