R-Line I férfi orvosi kosztüm

Az R-Line férfi orvosi kosztüm egy inovatív tervezés mely egy plussz eleganciát és sportosságot ad az orvosi ruházatnak. A felhasznált anyag könnyed és tartós, a minőségi kivitel pedig minden igényt kielégít. A nadrág praktikus és kényelmes, a blúz sportos egyben elegáns is, a kettő egy különleges vonalat adva ennek a kosztümnek.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Anyag: csiszolt puplin, összetétel: 60% poliészter/ 40% pamut, 130g/m2

Fehér anyag mosási hőmérséklete: 60 °C

Színes anyag mosási hőmérséklete: 40 °C

15 890,00 Ft Regular Price 16 112,00 Ft

Részletek

Az R-Line férfi orvosi kosztüm egy inovatív tervezés mely egy plussz eleganciát és sportosságot ad az orvosi ruházatnak. A felhasznált anyag könnyed és tartós, a minőségi kivitel pedig minden igényt kielégít. A nadrág praktikus és kényelmes, a blúz sportos egyben elegáns is, a kettő egy különleges vonalat adva ennek a kosztümnek. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Anyag: csiszolt puplin Összetétel: 60% poliészter/ 40% pamut, 130g/m2 Fehér anyag mosási hőmérséklete: 60 °C Színes anyag mosási hőmérséklete: 40 °C

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok