C-Line II mintázott női orvosi blúz

A C-Line női orvosi blúzok alapján van kidolgozva, gumiszalaggal a hátsó részén. Ez a modell egy új lendületet ad az egyhangú mindenapokban a különböző mintázataival. Tökéletes a gyerekekkel való munkára.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Anyag: 100 % pamut.

Maximális mosási hőmérséklet: 30 ° C.

12 189,00 Ft

Részletek

A C-Line női orvosi blúzok alapján van kidolgozva, gumiszalaggal a hátsó részén. Ez a modell egy új lendületet ad az egyhangú mindenapokban a különböző mintázataival. Tökéletes a gyerekekkel való munkára. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Anyag: 100 % pamut. Maximális mosási hőmérséklet: 30 ° C.

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok