C-Line I férfi orvosi kosztüm

A C-line férfi orvosi kosztüm gumírozott szalaggal a hátsó részen, zsinórral az elején, normál derék bőséggel, nagyon kényelmes bármilyen alakzatra. Finom tapintású, nem gyűrődik, és hosszú ideig megőrzi színét.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Összetétel: 65% poliészter/ 35% pamut, 165g/m2

Fehér anyag mosási hőmérséklete: 90 °C

Színes anyag mosási hőmérséklete: 60 °C

9 999,00 Ft

Részletek

A C-line férfi orvosi kosztüm gumírozott szalaggal a hátsó részen, zsinórral az elején, normál derék bőséggel, nagyon kényelmes bármilyen alakzatra. Finom tapintású, nem gyűrődik, és hosszú ideig megőrzi színét. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Összetétel: 65% poliészter/ 35% pamut, 165g/m2. Fehér anyag mosási hőmérséklete: 90 °C. Színes anyag mosási hőmérséklete: 60 °C

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok