BBC-Line II Plus női orvosi blúz

A BBC-Line II blúz alapján van kidolgozva. A célja, hogy egy plussz eleganciát hozzon a mindennapi orvosi tevékenységekhez. Az anyag egy különleges keverék pamutból és elasztánból. Klasszikus és könnyed modell, különösen műtőbe ajánlott. Igény szerint készíthető (többletköltség nélkül) különböző színkombinációkkal.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Összetétel: 97% pamut és 3% elasztán, 200/m2

Maximális mosási hőmérséklet: 60 °C

9 543,00 Ft

Részletek

A BBC-Line II blúz alapján van kidolgozva. A célja, hogy egy plussz eleganciát hozzon a mindennapi orvosi tevékenységekhez. Az anyag egy különleges keverék pamutból és elasztánból. Klasszikus és könnyed modell, különösen műtőbe ajánlott. Igény szerint készíthető (többletköltség nélkül) különböző színkombinációkkal. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Összetétel: 97% pamut és 3% elasztán, 200/m2. Maximális mosási hőmérséklet: 60 °C

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok