BBC-Line I női orvosi kosztüm

Egyszerű, kényelmes és könnyed, különösen műtőbe ajánlott. A blúz rövid ujjú, két zsebbel rendelkezik elől. A nyakkivágás V-alakú két egymásra tett szakaszból áll. A nadrág gumírozott szalaggal a hátsó részen, zsinórral az elején, normál derék bőség. Igény szerint lehet kiegészítő zsebet rakni rá, mobil telefonnak.

Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak.

Összetétel: 97% pamut és 3% elasztán, 200/m2

Maximális mosási hőmérséklet: 60 °C

15 890,00 Ft Regular Price 16 112,00 Ft

Részletek

Egyszerű, kényelmes és könnyed, különösen műtőbe ajánlott. A blúz rövid ujjú, két zsebbel rendelkezik elől. A nyakkivágás V-alakú két egymásra tett szakaszból áll. A nadrág gumírozott szalaggal a hátsó részen, zsinórral az elején, normál derék bőség. Igény szerint lehet kiegészítő zsebet rakni rá, mobil telefonnak. Megemlítenénk, hogy a képernyő torzíthatja a színek valódi árnyalatát. Ezek lehetnek sötétebbek, vagy világosabbak. Összetétel: 97% pamut és 3% elasztán, 200/m2. Maximális mosási hőmérséklet: 60 °C

Hímzés

Lehetősége van a termékek egyénivé tételére - hímzés által – példák:

  • Himzes 1
  • Himzes 2
  • Himzes 3


A termékek személyre szabásának igényléséért a rendelés leadása után e-mailbe várjuk a részleteket a kívánt hímzéssel kapcsoltba, az office@med-fit.hu címre. Jelenleg együttműködünk egy ilyen típusú műveletekre szakosodott műhellyel. Hímezni lehet, nevet, beosztást, és akár intézmény/cég logót is stb. A költségeket az együttműködő céggel folytatott konzultációt követően közöljük (a logó/szöveg méretétől és összetettségétől függően). Egyszerű név esetén, 2 sorban - a költség 2100 forint. A művelet az e-mail-ben kommunikált kézbesítési időintervallum meghaladásával járhat, mivel a termékek mindegyike egyedileg, személyre szabottan készülnek, így több időt vesznek igénybe. A személyre szabott termékeket méretprobléma miatt nem áll módunkba cserélni, ezért kérjük konzultálják mérettáblázatainkat. Köszönjük a megértésüket.

Mérettáblázatok